Liberale fractieleider Bart Lateur organiseert steakfestijn

PDV_Lateur overuren.jpg

Zottegem, 01/05/2017 – Op zondag 11 juni organiseert het liberale gemeenteraadslid en fractieleider  Bart Lateur zijn steakfestijn in het OC te Velzeke.  

Persbericht:

Wij  nodigen jullie met familie en vrienden  graag uit voor het  steakfestijn van Bart Lateur. Dat vindt plaats op zondag 11 juni 2017 in het OC van Velzeke, Provinciebaan 275 te 9620 Zottegem. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de medewerkers. Laat maar iets weten. Reserveren kan ook via storting. De kaarten zullen dan klaar liggen aan de kassa.

Op het menu staat  steak met drie sauzen (peper-, champignon- en provinciaalse saus) en balletjes in de tomatensaus. Voor de veggies zijn er vegetarische balletjes. Alles wordt geserveerd met frietjes en rauwkost.

Kaarten kosten 16 euro (8 euro voor kinderen). Aanschuiven kan van 11u30 tot 15u.

Bart Lateur (www.bartlateur.be)

barts steakfestijn 2017