Geraardsbergen: Wat brengt het nieuwe seizoen in CC De Abdij ?

Abijd2.jpg

Geraardsbergen, 04/06/2017 –  Het wordt stilaan een traditie, want voor de vierde keer op rij hebben de  medewerkers van CC De Abdij het nieuwe culturele seizoen voorgesteld  in het Arjaantheater. (LB)

Ze deden dit  niet alleen: de mannen van Lankmoed, het olijke duo dat straf cabaret brengt, gidste de aanwezigen  doorheen de jungle aan voorstellingen die volgend seizoen op  ons afkomen.

Abdij

Van theater over muziek en evenementen voor het hele gezin tot comedy: iedereen kreeg een voorsmaakje aan de hand van trailers, video’s en geluidsfragmenten. En Lankmoed zorgde voor een grappige én muzikale saus !

Meer info op de Facebookpagina en website van CC De Abdij.

De ticketverkoop startte donderdag 1 juni.

 

(Lisa Bilterijst)