Het Ninove van de 21ste eeuw is een multicultureel Ninove.

ninove 2017 multicultureel feest SORI9203
Voor de vijfde keer wil de stad met NinoMundo uitgebreid aandacht schenken aan de culturele verscheidenheid in Ninove. Het is een leuk moment voor Ninovieters met en zonder migratieachtergrond om elkaar te leren kennen. (SR)

ninove 2017 multicultureel feest SORI9045
Een moment van ontmoeting
NinoMundo is een moment waarop Ninovieters met een migratieachtergrond de kans krijgen om zich aan hun nieuwe stadsgenoten voor te stellen. Samen steken ze een evenement in elkaar dat aandacht schenkt aan de culturele verscheidenheid in onze stad. Voor de vijfde keer wordt het plein aan winkelcentrum Ninia omgetoverd tot een gezellige plek vol lekker eten, fijne muziek en vrolijke dans. Zo wordt NinoMundo een leuk moment om elkaar beter te leren kennen.
ninove 2017 multicultureel feest SORI9200
Culinaire markt
Op onze culinaire markt proef je van keukens van over heel de wereld. Met specialiteiten uit bijvoorbeeld Brazili ë, Turkije, Indonesi ë, Thailand of Congo komt je als lekkerbek zeker aan je trekken. Neem gerust de tijd om aan elk kraampje een kijkje te nemen en vooral te proeven van al dat lekkers.
(Sophie Richez)