Golfterrein in Sint-Lievens-Houtem?

2

Sint-Lievens-Houtem 06/06/2016 : Komt er een golfterrein op deelgemeente Vlierzele, wijk Bussegem? Twee jaar geleden werd door het Provinciebestuur Oost-Vlaanderen en de gemeente Sint-Lievens-Houtem, het idee om op de oude stortterreinen van ILVA te Vlierzele een golfterrein te realiseren vooreerst op papier gezet. (HDK, foto’s L.A.M.P)

De Provincie maakte een ruimtelijk uitvoeringsplan om de gronden van de stortplaats de bestemming golfterrein te geven. Het MER  of Milieueffectenrapport werd in 2015  dan ook goedgekeurd en de procedure voor een RUP opgestart (Ruimtelijk Uitvoeringsplan).

1

Dit nieuws wenst de gemeente Sint -Lievens-Houtem en de Provincie  nu  te communiceren met de bevolking op een “infomarkt” die zal plaats vinden  op 7 juni 2017 van 17uur tot 20u00. Deskundigen zullen op alle vragen een antwoord geven. De infomarkt gaat door in het gemeentehuis Marktplein 3.

Wegens de renovatiewerken is parkeren enkel mogelijk op de Hofkouter.

HDK ( foto’s L.A.M.P)