Landbouwcomice: Landbouwers uit de regio op studiereis

landbouwcomice-ninove

Ninove, 07/06/2017 –  Van 28 juni tot 4 juli gaan landbouwers en geïnteresseerden in milieu en natuur op studiereis naar Duitsland, Polen en Tsjechi ë. Naast bezoek aan interessante toeristische steden op de route, zal ook de aandacht gaan naar het milieu en de ontwikkeling van de landbouw in de deze landen. (FDS)

De reis verloopt natuurlijk per autocar om zoveel mogelijk landschappelijke waarnemingen uit te voeren. Landbouwers zijn ook begaan met cultuur ;  de reis voert hen langs Dresden, Wroclaw, Krakau, Auschwitz-Birkenau en verder langs een deel van Tsjechi ë. Vooral voor landbouwers en geïnteresseerden in milieu en natuur uit de regio Zottegem, Geraardsbergen, Brakel, Ninove is deze studiereis voorzien. Men kan er meer over te weten komen door voor 15 juni een e-mail te sturen naar de verantwoordelijke landbouwer Andre.leroy1@telenet.be of bel 0497-239375.

(FDS)

X