Vandalisme in Windeke, getuigen gezocht

image1

Oosterzele, 07/06/2017 –  In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juni heeft een (of meerdere) vanda(a)l(en) het spandoek van het verjaardagsfeest van de Groenbuiken vernield. Het kermiscomit é roept getuigen op om zich te melden. (PDV)

Kermiscomite De Windeekse Groenbuiken organiseert binnenkort de 10e editie van de zomerkermis. Voor dit feest wordt een heus programma uitgewerkt. Alle info werd reeds eerder aan de pers overgemaakt en is ook te lezen op www.groenbuiken.be

In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juni jl. heeft een (of meerdere) vanda(a)l(en) het spandoek van het verjaardagsfeest vernield. Op het doek aan het Marktplein werd de foto van Willy Sommers weggesneden. De groepsfoto van Niels Destandsbader, Peter Van de Veire en Miguel Wiels (die het programma vervolledigden met Caf é Flamand) bleef onaangeroerd.

Kermiscomite De Windeekse Groenbuiken vraagt mogelijke getuigen van deze vorm van vandalisme om een seintje te geven. Dit kan via groenbuiken@gmail.com of 0498 50 01 04 (voorzitter Filip Michiels)