Groots optreden in de Zwalmparel

Boeva

 

Zwalm, 08/06/2017 – Gemeente Zwalm is verheugd om comedian William Boeva als laatste passant van het seizoen 2016-2017 te mogen aankondigen binnen hun cultuurprogramma ‘Zwalm Kluistert’. Hij brengt er vrijdag 16 juni (20u) zijn tweede show ‘Reset’. (PDV)

Na zijn eerste succesvoorstelling ‘Megalomaan’, ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, met onverwachte bochten en hier en daar de occasionele misselijkheid. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit is overkomen, maar hij zat niet echt aan het stuur. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is… Of om wat hij doet… Of omdat het moet?

Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender. Want er is nog zoveel te vertellen.

Tickets kosten aan basistarief 15 euro, -26-jarigen of 65-plussers betalen 14 euro. Heb je nog geen tickets? Bestel ze nu via het e-loket op www.zwalm.be!

(Foto Copyright Studio Edelweiss)