GC De Kluize Scheldewindeke ‘In de Wolken’ met cultuurseizoen 2017 – 2018

DDL oosterzele opening theaterseizoen 17 18 (6)

Oosterzele, 09/06/2017 –  Het gedreven ‘Kluize-team’ heeft in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke met veel enthousiasme de nieuwe seizoenprogrammatie 2017 — 2018 voorgesteld. Alweer een knappe presentatie met een ludiek optreden. Conclusie: opnieuw een gigantisch aanbod. Het programma 2017 — 2018 oogt veelbelovend. Een tip: boek snel die voorstellingen die u echt niet wil missen en geniet van een mooie korting. (R 17, foto’s DDL)

In de wolken

Na ‘Feesten’ (eerste editie 2012), ‘Op Koers’ (2013), ‘Tussentijd’ (2014), ‘Hartentroef’ (2015), ‘Buiten de Lijnen’ (2016) wordt ‘In de wolken’ het thema in het seizoen 2017 — 2018. Met onveranderde ‘sturm und drang’ serveert het Kluize-team het programma 2017 — 2018. Eigenwijs, maar vijf jaar rijper, bestormt het ronduit schitterend Kluize-team nog altijd de hemel. ‘Omhoog kijken naar de wolken, die zijn er immers altijd, ze brengen rust en inspireren. ‘In de wolken’ zijn we met deze brochure, we hopen van de cultuurliefhebber hetzelfde’, klinkt het eensgezind in het Kluize-team. Wat mag je verwachten in het seizoen 2017 — 2018? Je hebt keuze uit humor/cabaret, muziek, theater, familievoorstellingen en film.

Humor/cabaret: Nele Bauwens (Wat een geluk), Raf Walschaerts (Biecht), Youssef El Mousaoui (Helemaal alleen), Micha ël Van Peel (Van Peel overleeft 2017), Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck ((Totdatzeerdoet), Die Verdammte Spielerei (Nachtvorst), Jan Jaap van der Wal (Schoon), David Galle (Erover), Veerle Malschaert (Boegbeeld).

Muziek: Open Geest XL: Annelies Brosens, Rick De Leeuw, Guy Swinnen, Christophe Vekeman (Te Gek!), Jasper Steverlinck (Try-out), Living Hero (Klaas Delrue, Hannelore Bedert, Jan De Campenaere, Senne Guns (Bruce), Aperitiefconcert Geert Vandenbon (Landingsbaan), Trio Dhoore (Momentum), Jackobond zingt Marva (Rode rozen in de sneeuw), Katrien Verfaillie (Pigeon), Eriksson Delcroix en Sun Sun Sun Orkestra, aperitiefconcert accordeon — Multiple Choise, Maaike Ouboter (Vanaf nu is het van jou), aperitiefconcert saxofoon (Scarbo Quartet).

Theater: Ultima Thule en Zefiro Torna (B.I.G.), Berlin (Zvizdal), Koen De Sutter (Montaigne), Abattoir Ferm é (Buko), Ontroerend Goed (Fight Night), Katelijne Verbeke en Daan Hugaert (Doek), Het Brein (Toma, de zottin en haar discipel), Circus Ronaldo (Fidelis Fortibus).

Familievoorstellingen: Maquette Production en het paleis (Eet je stekels op), Jeugdfilm Isra & en het magische boek, Bronks (De man, de vrouw en de beer), Esm é Bos en Bart Voet (Wiegelied), Jeugdfilm SING, Sofie Palmers en Katrien Pierlet (Blanche en Forza).

Film: Sprakeloos, ode aan mijn moeder.

 

Abonnementsformules

Klein abonnement: 2 euro korting per voorstelling bij minimum vier verschillende voorstellingen per persoon.

Groot abonnement: 3 euro korting per voorstelling bij minimum zes verschillende voorstellingen per persoon.

XL abonnement: 4 euro korting per voorstelling bij minimum acht verschillende voorstellingen per persoon.

De abonnementsformule is niet te cumuleren met andere kortingen. Voor extra reservaties in de loop van het seizoen bovenop je abonnement, blijf je van het gekozen abonnementstarief genieten.

 

Reservaties

Je kan tickets en abonnementen reserveren bij de cultuurdienst, GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, via www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be.

Reporter 17, foto’s DDL