Zottegemse gepensioneerden in de bloemetjes

DDL zottegem pensioen stadspersoneel (1)

Zottegem, 14/06/2017 –  Ingrid De Borle, Hilde Lievens, Carlos De Zutter en Wim Parmentier (afwezig) werden maandagavond in de bloemetjes gezet in het Administratief Centrum Sanitary. Ze werden door burgemeester Jenne De Potter en de raadsleden bedankt voor bewezen diensten. (DDL)

 

DDL zottegem pensioen stadspersoneel (2)

Ingrid De Borle  trad in dienst als opsteller in een BTB-project op 2 mei 1985 en op 1 juli kreeg ze de functie toebedeeld van  bibliotheekassistente / bibliotheekbediende. Na 31 jaar ging ze op 1 oktober met rust.

 

DDL zottegem pensioen stadspersoneel (3)

Hilde Lievens trad in diens als GECO/halfgeschoolde arbeidster op 21 november 1990 en op 1 mei 1991 kreeg ze de functie van administratief medewerker toebedeeld, eerst bij de dienst bevolking/burgerlijke stand en nadien bij de groendienst. Na 27 jaar ging ze op 1 februari op rust.

 

DDL zottegem pensioen stadspersoneel (4)

Carlos De Zutter trad in dienst als GECO technisch bediende op 7 november 2005 en was tewerkgesteld bij de dienst begraafplaatsen. Na 12 jaar ging hij op 1 maart 2017 op rust.

DDL zottegem pensioen stadspersoneel (5)

(Danny De Lobelle)

X