Eerste terras markt Sint-Lievens-Houtem geopend

1

Sint-Lievens-Houtem, 20/06/2017 –  Met de huidige zomerse temperaturen is het eerste terras in Sint -Lievens-Houtem geïnstalleerd. Ondanks de vele stofbuien veroorzaakt door het verkeer en ook door de aan gang zijnde werken, is toch reeds een terras geïnstalleerd op de Markt, die nog volop in renovatie is. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

Vele kleine handelszaken en cafe’s wachten met ongeduld om hun zaak open te stellen voor het publiek. Van dag tot dag  verandert het zicht op de markt.

De schepen van Openbare werken Tim De Knyf laat weten dat de aannemer zijn planning nauwgezet opvolgt en dat het huidige weer een een meevaller is… Toch dient het vers gespoten beton extra bevochtigd te worden wegens de hoge temperaturen.

Een kort beeldverslag laat de huidige situatie zien (foto’s genomen op 20 juni 2017)

 

 

HDK ( Foto’s L.A.M.P)