De Landelijke Gilde tovert met braakliggende terreinen

unnamed (3)

Algemeen, 26/06/2017 – De Landelijke Gildes zaaien bloemenmengsels in op braakliggende terreinen en leggen ook groentetuinen aan voor en door kinderen. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

Hier vind je meer info over het project:  https://www.landelijkegilden.be  

unnamed (4)

Groene bloemenranden in verloren liggende stukjes en plekjes grond, zorgen voor meer kleur en meer aangenaam “platteland”. Dat doen ze door op meerdere locaties in de plattelandsgemeenten, bloemenmengels in te zaaien en hier rond dan later activiteiten te organiseren.

Een na te volgen idee want meer groen en meer kleur brengt meer sfeer in onze samenleving. Een tweede leuk idee is het aanleggen van groentetuinen voor en door de kinderen.  De foto hierbij toont een dergelijke groentetuin die aangelegd is door kinderen.

HDK (foto’s  L.A.M.P)