KVV Windeke ambieert top vijf

DDL scheldewindeke poegvoorstelling kvv windeke (1)

Scheldewindeke, 27/06/2017 – KVV Windeke heeft in een gemoedelijke sfeer zijn nieuwe spelers en het team voor het nieuwe seizoen 2017 — 2018 voorgesteld. Op de spelersvoorstelling bleek duidelijk dat voorzitter Stefaan De Keyster, het KVV —bestuur en de trainersstaf ambitie tonen. (R 17, foto DDL).  

DDL scheldewindeke poegvoorstelling kvv windeke (2)

Voorzitter Stefaan De Keyster, die veel energie in de club blijft steken, stelde het bestuur van KVV Windeke voor en loofde de inzet van alle medewerkers. Hij blikte net als T 1 Geert Van Gaeveren tevreden terug op het voorbije seizoen. KVV speelde een fantastische eerste ronde, bekroond met een ticket voor de eindronde.

De Windo’s klokten af op een mooie derde plaats. ‘KVV Windeke ambieert de top vijf. We gaan er alles aan doen om nog iets hoger te eindigen, met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in’, klonk het. Met een ruime kern mag KVV Windeke compatibel geacht worden om opnieuw een goed figuur te slaan.

Het blijft uiteraard aan de spelers om de ambitie van voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur waar te maken. Er is een gezonde mix van ervaren spelers en jong talent. De fans zijn in elk geval te spreken over de positieve evolutie bij KVV Windeke.

Voorzitter Stefaan De Keyster, ex-speler, en het bestuur blijven zielsverwant met hun ‘hartsclub’ KVV Windeke. Ze zorgen als een ‘pater familias’ voor de nodige materi ële en financi ële middelen. Rechttoe, rechtaan, dat is de stijl van Stefaan De Keyster. Een goed draaiende club werkt als een magneet. De kern van die magneet is het elftal. Trainers Geert Van Gaeveren en Kurt Baele gaan er alles aan doen om de spelers te motiveren, zij zijn de motor van KVV Windeke en alles wat er omheen hangt.

Voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur blijven geloven in het Windeekse voetbal. De Windo’s voldoen aan alle voorwaarden om opnieuw te schitteren in het seizoen 2017 — 2018. Het doel voor KVV Windeke: van meet af aan meedraaien in de top vijf. Het is geweten, de Windeekse voetbalsupporter is kritisch en wil iets terug. Voetbal is de uitlaatklep van vele Windekenaars.

Het is een ontmoetingspunt. Na de match gaan ze nog uren door. De binding is groot. KVV Windeke wil zijn status bevestigen. KVV wil alweer een droomstart nemen, attractief voetbal brengen. Het dynamisme is groot en wordt in alle werkgroepen gepompt. Karakter en strijdlust vormen het visitekaartje van KVV Windeke.

Nieuwkomers

Altijd een leuk moment, de spelers die zich zelf moeten voorstellen. Voor sommigen een moeilijker opgave dan voetballen. KVV Windeke heeft met Maarten De Corte (FC Wetteren), Jorben Sonck (Eendracht Elene — Grotenberge), Jordy Porrez (E. Moortsele), Kevin Eeckhoudt (Lovendegem), Jeroen Wattez (Eendracht Elene — Grotenberge), Niels Bogaert (Cercle Melle), Mathias Mathias (Lovendegem), Gilles Saelens (Sottegem) en Tim D’Hont (vrije speler) gerichte versterkingen binnen gehaald.

De nieuwe spelers zijn terechtgekomen bij een warme familieclub. KVV is daarenboven een financieel gezonde voetbalclub. Trainer Geert Van Gaeveren lichtte met bravoure het sportieve luik toe. Op dinsdag 25 juli en woensdag 26 juli starten de eerste trainingen. Op donderdag 27 juli om 19 u 30 speelt KVV een oefenpartijtje tegen Cercle Melle.

Verlaten KVV

Sven De Landtsheer (Massemen), Sebastien De Smet (keeperstrainer Elene — Grotenberge), Jef Pauwels (Waarschoot), Jonathan Steurbaut (Massemen), Michiel Raat (Vurste — Semmerzake), Arno Van Der Schueren (E. Houtem), Jonas De Ville (KSV Geraardsbergen), Glenn Van Durme (Dikkelvenne), Jesse Backaert (Balegem), Stan De Vroe (Balegem), Niels De Bruyne (Balegem), Tim De Neve (Balegem).

(Reporter 17, foto’s DDL)