KVG Oosterzele blikt tevreden terug: met 1.034 aan tafel

KVG Oosterzele eetfestijn 2012-11-30 18.36.27

Oosterzele, 28/062017 –  KVG Oosterzele blikt heel tevreden terug op het eetfestijn dat voor de zeventiende maal werd georganiseerd ten voordele van de werking van KVG Oosterzele ( R 17, foto’s KVG).  

KVG Oosterzele eetfestijn 2012-11-30 17.31.06

Veel leden en sympathisanten van KVG Oosterzele schoven aan het rijkelijk buffet aan. ‘We mochten 1.034 deelnemers verwelkomen. Van een mooi succes gesproken. Deze waardering doet deugd en bewijst dat de inspanningen en de werking van KVG voor mensen met een beperking enorm wordt geapprecieerd. De massale opkomst betekent een ferme steun voor onze vereniging die al meer dan 60 jaar actief is in Oosterzele’, klinkt bij kopstukken van KVG Oosterzele.

‘Onze dank gaat uit naar de 1.034 deelnemers aan het tweedaags eetfestijn, alle medewerkers die zich afsloofden om alles vlot te laten verlopen’. Ook op de editie koos KVG Oosterzele voor een hedendaagse laagdrempelige formule met als visitekaartje een eetfestijn tegen een democratische prijs. Met warme beenhesp   en kalkoengebraad met frietjes, saus en groenten viel het eetfestijn fel in de smaak. De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar de leden met een beperking. Zo kunnen ze jaarlijkse genieten van de vele activiteiten tegen een sterk verminderde prijs.

Reporter 17