3.822 euro voor KOTK na ‘rospotactie’

Eindbedrag KOTK 2017

Geraardsbergen, 01/07/2017 – De rospotactie van Sonja Vonck en Marhilde Van der Mynsbrugge ten voordele van Kom op tegen Kanker leverde maar liefst  3822 euro op. (LB)

Loop naar de Maan!

In de lente van dit jaar startten Sonja Vonck en Marhilde Van der Mynsbrugge opnieuw met hun Rospotactie ten voordele van Kom op tegen Kanker. Net als vorig jaar plaatsten ze Rospotten bij verschillende handelaars in Geraardsbergen en omstreken, met de bedoeling om zoveel mogelijk rosse (en andere) centjes te verzamelen.

Lut Letouche sprong mee op de kar en bood aan om ook in haar dorp (Bever) nog meer Rospotten te plaatsen voor de actie. De opbrengst wordt opnieuw geschonken aan de Loop naar de Maan-actie van Marhilde,  waarbij het de bedoeling is om de afstand naar de maan te overbruggen en zich te laten sponosoren voor de gelopen (of gestapte) kilometers.

Dodentocht

Marhilde stapt op 11 augustus van dit jaar de Dodentocht (100 km wandelen binnen 24 uur) en laat zich hiervoor sponsoren ten voordele van Kom op tegen Kanker Meer info hierover vind je via deze link.

 

3.822 euro!  

Vorig jaar haalden Sonja en Marhilde ongeveer 1400 euro op met hun Rospotten en nu hoopten ze, door het grotere aantal inzamelpunten (ongeveer een 50-tal), op een groter bedrag.

Dat het bedrag dat ze dit jaar met hun drie ën konden overmaken aan de Loop naar de Maan-campagne zo groot zou zijn hadden ze nooit durven dromen en het overtreft ruimschoots hun verwachtingen.

Maar liefst 3822,45 euro konden ze doneren aan Kom op tegen Kanker. Sonja, Lut en Marhilde willen daarom iedereen hartelijk danken die zijn steentje bijgedragen heeft om aan dit fantastisch bedrag te komen.

(Lisa Bilterijst)