De Beiaard hoofdredacteur Pieter De Valkenaere: correspondent voor Het Nieuwsblad

pdv

Zottegem, 08/07/2017 – Vandaag verschijnt het eerste artikel van de nieuwe Zottegemse  correspondent voor Het Nieuwsblad. Pieter De Valkenaere is ook de hoofdredacteur van deze online krant en zal met  de tweede activiteit Zottegem onder de aandacht brengen in Vlaanderen. De Beiaard  groeit  onder zijn leiding  verder uit tot een digitaal  platform voor regionale verslaggeving.  (SjK – foto PDV: Ines Watt é)

19840306_10211657996518233_1092095326_o

Het eerste artikel van PDV in Het Nieuwsblad kan u hier lezen. Natuurlijk gaat het over Rock Zottegem. Het festival houdt dit weekend de Egmontstad in de ban. Zaterdag was alvast een topper.

rock zottegem FB_profiel_fluo_groenDe Beiaard zal garant staan voor uitgebreide  verslaggeving van het festival. Een verslag  met exclusieve beelden van fotograaf Philippe Velghe volgt. En heeft u onze andere fotoreportages al ontdekt?

(SjK)