Wielrennen: Arne Marit naar Lotto Soudal U23

sized_1-RUDY9397.JPG

Sport, 12/07/2017 –  Arne Marit, tweevoudig winnaar van Nokere Koerse bij Juniores kiest voor Lotto Soudal U23. (RS)

sized_1-RUDY9505

Arne: “Ik koos voor Lotto omdat ze een zeer goede begeleiding hebben, wat zeg ik? Zelf bij de beste van de wereld onder de beloftenploegen. Ik kon ook naar buitenlandse Ploegen, maar ik hield het bij een Belgische ploeg vermits ik graag nog zou verder studeren op een degelijk niveau.”

sized_1-RUDY9517

“De ploeg heeft een uitstekende omkadering en het materiaal is ook top. Tussen andere jongens die stuk voor stuk toppers zijn, zal ik vooral veel bijleren en een stuk sterker voor de dag komen. Ik kijk al uit naar volgend jaar.”

Aldus de tweevoudige winnaar van Nokere Koerse. De redactie van De Beiaard wenst Arne alvast veel succes.

Schietecatte Rudy