Dirk Van der Maelen laat Geraardsbergen niet los

unnamed (18)

Geraardsbergen, 14/07/2017 – Afgelopen week kon je in diverse media lezen dat Dirk Van der Maelen in 2019 jaar stopt als volksvertegenwoordiger in Brussel. “Dat klopt”, zegt Dirk, ” na 30 jaar maak ik in de Kamer plaats en in de vrije tijd die er vrijkomt, wil ik mijn schouders opnieuw onder Geraardsbergen zetten.

“Ik ben mijn politieke carrière begonnen in Geraardsbergen en heb de kans gekregen om me voltijds met politiek bezig te houden. Deze ervaring en kennis wil ik nu ook terug investeren in onze de stad. Geraardsbergen zal op mijn 100% inzet kunnen rekenen.” En dat is ook nodig volgens de Geraardsbergse socialist. “ Als ik zie voor welke uitdagingen onze stad staat, zal er de volgende jaren een sterk en innovatief beleid nodig zijn om het tij te keren”.

Dirk gelooft sterk in de ploeg en het toekomstperspectief dat sp.a Geraardsbergen naar voor schuift. ‘Het is een gezonde mix van jonge ervaren politici en ervaren rotten. Een ploeg die hun stad wil klaarstomen voor de toekomst. Daar kan ik me volledig in vinden en dat niet alleen omdat mijn dochter Emma de lijst zal trekken. Er staan op onze lijst nog vele andere sterke kandidaten” zegt Van der Maelen.

“Sp.a heeft het de laatste tijd moeilijk. Ook in Geraardsbergen zijn we in de oppositie terechtgekomen, maar ik ben ervan overtuigd dat we met onze ploeg het verschil kunnen maken” aldus Dirk.

X