‘Ostresele stapt’ met Landelijke Gilde Oosterzele

0

Oosterzele, 16/07/2017 –  Wil je er eens een avondje uit zijn en het niet ver moeten zoeken? Dan is de wandeltocht, die georganiseerd wordt door Landelijke Gilde Oosterzele, een aanrader. (R 17, foto’s DDL).

De fusiegemeente Oosterzele staat voor een prachtige streek, wandelplezier, veel moois, kom op zaterdagavond 29 juli de troeven ontdekken van het authentieke Oosterzele. Het wordt een leuk avondje. De 6 km lange wandeltocht start aan Agri Steven De Clercq, Sint — Lievensstraat 1 in Gijzenzele, een ideale plek om te onthaasten tussen het groen. Trek er met uw gezin, vrienden, kennissen,…op uit, laat de drukte van alledag even helemaal achter je.

Je zult in Gijzenzele een aantrekkelijk landschap, een prachtige ‘groene parel’ zien. De Beiaardkrant kan het u aanraden, wie de wandeltocht ‘Ostresele stapt’ meemaakt, zal daar geen spijt van hebben. Je zult een   ontspannende en actieve dag beleven. En alles overgoten met hartelijke LG — gastvrijheid. ‘Veel mensen kennen de troeven niet van hun eigen streek’ klinkt het bij Landelijke Gilde Oosterzele. Op zaterdag 29 juli tussen 19 u en 20 u 30 kan je de start nemen van een wandeltocht van ongeveer 6 km doorheen een prachtig natuurgebied in Gijzenzele (Oosterzele).

‘Ostresele stapt’ is voor veel Oosterzelenaars nog onbekend, ideaal om eens te komen kennismaken en te wandelen. Een plek waar simpel geluk primeert, waar luid gelachen en gejoeld wordt, waar gezinnen, vrienden,…samenkomen. Gewoonweg genieten van het panorama, het landelijke karakter. De tocht slingert langs rustige wegen, paadjes, weggetjes. Onderweg wordt het genieten van heerlijke versnaperingen (fruit, hapje, aperitief) en op de stopplaats worden lekkere frietjes geserveerd. Voor de allerkleinsten wordt het eveneens een leuke belevenis. Op een aangename manier maken de kinderen kennis met de troeven van de fusiegemeente Oosterzele.

Praktisch

Deelnemen kost: 9 euro (voorverkoop tot en met 27 juli, 7 euro), kinderen tot 5 jaar mogen gratis deelnemen. Snel wezen, het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan bij  LG-oosterzele@telenet.be, 0486 / 91 44 22 en bij de bestuursleden Danny Meersman, Alex Meersman, Marc Leus, Danny De Cuyper, Luc Degroote, Antoine De Turck, Geert Goeteyn, Mario Limpens, Filip Van Bockstaele, Didier Van den Bussche, Danny Vanderstraeten, Peter Verliefde en Wilfried Verspeeten.

                                                                                                                                                                                                                                               
(Reporter 17, foto’s DDL)