De kortste voetweg werd heraangelegd in Sint-Lievens-Houtem

unnamed (3)

Sint-Lievens-Houtem, 17/07/2017 –  Sint-Lievens-Houtem 15.07.17 : Goed nieuws voor de Houtemnaren die graag te voet zijn boodschappen en verplaatsingen doet…  Een kortere weg (in het dialect: een doorsteek) van en naar parking Hofkouter is klaar. (HDK, foto’s Tim De Knyf)

De gratis parking Hofkouter (vlakbij het marktplein) heeft vanaf nu een verlichte doorsteek van de Hofkouter (naast woning nr. 32) naar de parking. Wie zijn auto op de parking Hofkouter zet kan nu een kortere doorsteek maken naar het bovenste stuk van het marktplein. Het verharde wandelpad is gerealiseerd in eigen beheer door de mannen van onze technische buitendienst.

Deze informatie werd  meegedeeld door schepen Tim De Knyf. “Prachtig werk van de  technische dienst.”

(Herman De Knijf, foto’s Tim De Knyf)