De Donderdag in Ninove opnieuw een succes

SORI0013

Ninove, 17/07/2017 –  De Donderdagen’ kregen op 13 juli bezoek uit het Hoge Noorden. Maar ook Frida, enthousiaste huisvrouw en fervent doe-het-zelfster, was van de partij. We trekken de lijn van de succesvolle openingsavond door met twee kleine, maar fijne voorstellingen. (SR)

 

 

Eva Kahan mocht de tweede avond van ‘De Donderdagen’ aftrappen. In haar eerste solovoorstelling kroop circusdocente en (clini)clown Eva Kahan in de huid van Frida, huisvrouw en doe-het-zelfster. Frida besloot om een eigen supershow ineen te knutselen. Haar tekort aan ervaring, ‘looks’ en middelen lostte ze op door een uiterst zorgvuldige voorbereiding.  

Voor de tweede voorstelling ontvingen ‘De Donderdagen’ een gezelschap uit Finland. Katerina Repponen en Pasi Nousiainen onderzochten de relatie tussen een man en een vrouw: wat gebeurt er als het vertrouwen verdwijnt en het gevecht begint? ‘Suhde’ is een originele en hedendaagse circusshow met acrobatiek en (voet)jongleren.  

Het werd terug een succesvolle donderdag voor jong en oud.  Wij kijken al uit naar volgende week. Let op: volgende optreden heeft plaats in de tuin van het buurthuis De Pallieter in de Smid Lambrechtstraat te Outer.