Satire-Sleuteltje doet Zottegemnaar de das om

20216332_10154687119306512_2146692754_o.jpg

Zottegem, 19/07/2017 – Het aangekondigde onweer had al veel van zijn pluimen verloren toen het vanmorgen Zottegem bereikte, toch bleef zijn doortocht niet zonder (bijna) dramatische gevolgen.

Satire-Zottegemnaar BA Van Caester is zoals zijn naam doet vermoeden van geen kleintje vervaard, maar vanochtend tijdens een snelle koffie bij Black Cat Bone in het aanschijn van donkere donderwolken en steeds straffer wordende windstoten sloeg de twijfel toe: moto naar huis brengen en inruilen voor zijn (even stoere) gezinswagen of toch maar niet, op het risico dan van nat te worden op de terugweg.

Twijfel is nooit goed en die les zal BA Van Caester na wat er daarna gebeurde wel geleerd hebben. De wapperende nadarhekkens waren klaar om zijn moto te omarmen en dat deed hem beslissen om die alvast te verplaatsen, maar (en toen kwam de das ten tonele) eens die in veiligheid was, bleek dat het contactsleuteltje nog lag te blinken op de toen al zeer onveilig geworden parkeerplaats.

Van Caester twijfelde deze keer niet en riskeerde lijf en leden, maar zoals te verwachten was deed de zwarte kat aan de overkant haar werk, onheil verspreiden! Het contactsleuteltje kon hij nog net bemachtigen, maar nog voor hij zich kon wegspoeden kreeg hij de nadar alras op zijn donder. Gelukkig was een wakkere burger in de buurt en die kon onze held bevrijden.

Wat een avontuur! In Satire-Zottegem!