Het zomert in Landskouter!

DDL landskouter zomerfeest (5)

Landskouter, 19/07/2017 –  Op zaterdag 12 augustus biedt ‘Zomerfeest Landskouter’ een rijk gevuld programma. Het Zomerfeest, dat moet u echt eens meemaken. Veel muziek en animatie vloeit hierbij als een rode draad doorheen het welgevuld programma (R 17, foto’s DDL).

Men mag een kaars branden voor organisator en drijvende kracht Filip Claus. ‘Maar gelukkig word ik nog steeds geruggensteund door een enthousiast team’, vertelt Filip Claus, die in Landskouter tal van succesvolle ‘Mega Open Air’-festivals organiseerde. Er zijn veel goede redenen om naar Landskouter af te zakken. Het Zomerfeest belooft een knaller te worden. Vanaf 12 u worden de kinderen en hun ouders verwend met het vierde Kidsfestival, leuk om met het hele gezin te genieten van muziek, dansstudio Zottegem,   springkastelen, clown, schminkstand, lekker eten en drinken. Op het programma staat ook een markt- en garageverkoop (10 u — 16 u). Info en inschrijvingen bij Filip Claus, 0477 / 43 53 25,  filipclaus@telenet.be.

BBQ à volont é

Je kan ook vanaf 17 u deelnemen aan het derde eetfestijn ‘Barbecue à volont é’. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 7 euro. Fabi uit Landskouter zorgt tijdens het eetfestijn voor de vrolijke muziek. Vanaf 21 u belooft het een spetterende nacht te worden. Fuifnummers zetten op zaterdag 12 augustus koers naar de terreinen van SK Landskouter voor een onvergetelijke ‘retro & videoparty by Chris Barrow’. Filip Claus wist Chris Barrow te strikken, en ook Los Aliados, die de feestelijke ambiance moeiteloos verlengt is alweer present. ‘Een bomvolle feesttent is de ambitie’, glimt Filip Claus. Los Aliados Het allerbelangrijkste, beste fuifnummers en nachtraven, is dat u zich tijdens het Zomerfeest eens goed laat gaan. Vermijd fear of missing out en zet toch maar gewoon op zaterdag 12 augustus een stap naar Landskouter. Bezoek de website:  www.zomerfeestlandskouter.be, info; Filip Claus, 0477 / 43 53 25.

                                                        Reporter 17, foto’s DDL