Balegem: Germain Vermassen en Nicole Van Den Berghe vieren gouden bruiloft

111

Balegem, 06/08/2017 – Dinsdagnamiddag vierden Germain Vermassen en Nicole Van Den Berghe hun 50ste huwelijksverjaardag Ze leerden elkaar kennen op het huwelijk van een zus en huwden zelf op 12 juli 1967 in  Balegem. (DDL)

DDL balegem gouden brt vermassen germain en van den berghe nicole (1)

Germain en Nicole hebben een dochter Katrien en drie kleinkinderen.  Germain was leerkracht in het bijzonder onderwijs in het BUZO van Evergem. Hij heeft veel interesse in geschiedenis, meer bepaald de eerste en tweede wereldoorlog waar hij een volle boekenkast van heeft. Nicole was bediende op de dienst Oosterse talen en culturen op de Unief van Gent. In de zomer werkt ze graag in haar groentetuin  en in de winter houdt ze zich bezig met handwerkjes zoals breien.

(Danny De Lobelle)