Locomotion Zottegem stunt op EK ropeskipping

Screenshot_20170801-211028 (1)

Zottegem, 06/08/2017 – De beloften van rope skippingclub Locomotion Zottegem behaalden eind juli een zeer knappe zilveren medaille op het Europees Kampioenschap voor de jeugd in Portugal.

De teamwedstrijd bestond uit 6 proeven. De Locomotion meisjes legden al na 2 proeven beslag op de derde plaats en na een spannende nek-aan-nekrace met de latere winnaar, bereikten ze een fantastische tweede plaats. Naast dit overall zilver vielen de beloften meisjes nog in de prijzen. Zij haalden brons op de single rope team, en goud op de double dutch single. Op de individuele wedstrijd viel B élèn net naast het podium, ze haalde een prachtige vierde plaats met slechts één puntje minder dan de nr 3.  De meisjes beloften van rope skippingclub Locomotion Zottegem selecteerden zich voor dit EK zowel individueel met B élèn De Smet, als in team met B élèn De Smet, Marie Van Waeyenberge, Iefke Rokegem, Fran Matthijs en Janne Van Gansbeke.