Zottegem: Ontmoetingsnamiddag Praatgroep voor Ouders van een Overleden Kind

0 (2).jpg

Zottegem, 06/08/2017 – OVOK Zottegem, de praatgroep voor Ouders van een Overleden Kind, organiseert op zaterdag 26 augustus een ontmoetingsnamiddag waar ook familie en vrienden welkom zijn.

De zelfhulpgroep ‘Ouders van een Overleden Kind’ vzw ontstond in Vlaanderen in 1983, met als doel om ouders die in gelijk welke omstandigheid een kind verliezen, een helpende hand te reiken en hen bij te staan in de verwerking van het immense verlies.  De groep medewerkers bestaat uit vrijwilligers die eenzelfde ervaring hebben, zelf een kind verloren en dus uit ervaring weten wat dit kan betekenen.

Ontmoetingsnamiddag  praktisch

Zaterdag 26 augustus om 17 uur in het Ontmoetingscentrum Godveerdegem, (Tweekerkenstraat 185).

Graag inschrijven voor 21 augustus 2017 bij de organisatoren.

Meer info en inschrijvingen : Martine Van Damme : 09.329.84.75 of 0496.48.68.10 of tine.vandamme.ovokzottegem@hotmail.com

Andrea Vander Eecken : 0479.34.47.03 andrea.vander.eecken@telenet.be

 

“We starten de namiddag met een Herdenkingsviering in de Parochiale kerk te Godveerdegem (TweekerkenstraatZottegem) om 15 uur. Nadien kunnen lotgenoten en familie en vrienden napraten in het Ontmoetingscentrum Godveerdegem . We stellen het op prijs dat ieder van ons een foto van zijn dierbare overledene meebrengt voor een mooi herdenkingsplaatsje. Onze dierbare overledenen worden zo zichtbaar aanwezig.”