Google Maps blundert: KOTrijk en Leper!

Kotrijk 2017-08-06

Technlogie, 06/08/2017 – Wie Google Maps gebruikt voor navigatie blijft beter bij de pinken want de technologiereus blundert. Wie in het West-Vlaamse Deerlijk de oprit neemt naar de E17 blijkt naar de studentenstad KOTrijk te rijden. En dat is nog niet alles… (foto: Google Maps screenshot, SjK)  

wp-image-1066452779
(Google Maps)

Nog straffer : Wanneer je de ‘Nederlandstalige’ (lees ‘Hollandstalige’) assistente gebruikt verneem je op de afrit naar de E403 dat je (fonetisch) de afrit|L éper| moet volgen.

Dat West-Vlamingen lepe jongens zijn wisten we ècht niet. Ze zijn zeker noest en erg gehecht aan hun grond, maar leep? Onze Hollandse assistente bedoelt natuurlijk de stad Ieper, maar zover was u al geraakt.

KOTrijk belgiek IMG_20170806_110759.jpg

Uitsmijter : Wie goed oplet ziet ook dat we in ‘Belgiek’ zijn. Dat is helemaal juist. De plek noemt echt ‘Belgiek’. Dit keer mag u het steken op het West-Vlaamse gevoel voor humor.

SjK