Ontdek de couleur locale van Oosterzele per fiets en win

66 (3)

Oosterzele, 8 augustus 2017. Met een fietstocht zetten de dienst Bibliotheek & Toerisme en   ‘vtbKultuur Land van Rode’ de deur van Oosterzele wijd open voor de recreatieve fietsers (R 17, foto’s DDL).

Ontdek de couleur locale van Oosterzele per fiets en geniet van het mooie landschap. De fietstocht slingert langs groene plekjes, charmante dorpskernen, lekkere adresjes, … Iedereen kan op zijn of haar eigen manier het parcours verkennen én beleven. Duik het adembenemende landschap van de fusiegemeente Oosterzele in. De fietstocht van 27 km start en eindigt op de Markt van Scheldewindeke. De verrassende fietstocht leidt je door de zes deelgemeenten: Balegem, Landskouter, Moortsele, Gijzenzele, Oosterzele, Scheldewindeke.

Hoofdprijs: een fiets

Aan ‘Oosterzele doorkruisen en beleven vanop de fiets’ is een wedstrijd verbonden. Je kan de vragen oplossen voor het plezier of deelnemen aan de wedstrijd. Doe mee en win. De hoofdprijs is een fiets (geschonken door Fietsen Stefan Balegem). Er zijn ook streekproducten, fietskoeltasjes, waardebonnen,…te winnen. Het zoektochtformulier is gratis te downloaden op  www.vtbkultuur.be/landvanrode  of  biboosterzele.blogspot.be. Deelnemen kost amper 3 euro, te betalen in bib Scheldewindeke, Stationsstraat 13, of over te schrijven op rekening BE11 9730 2567 7348 van vtbKultuur Land van Rode. Het deelnameformulier moet uiterlijk zondag 15 oktober 2017 bezorgd worden in bib Scheldewindeke. Info: schepen voor toerisme Jean Marie De Groote, 0477 / 55 71 97,  jmdg@telenet.be, bibliothecaris Filiep Van Grembergen, 09 / 362 81 17,  filiep.vangrembergen@oosterzele.be.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Reporter 17, foto’s DDL