Ninove: Karateclub Kachi start seizoen vol ambitie

DSC01852.jpg

Ninove, 07/08/2017 – Karateclub Kachi sloot het vorige seizoen af met heel wat hoogtepunten en toont zich ook aan het begin van het nieuwe seizoen klaar om te knallen. (SR)

Na vorig seizoen heeft Kachi 5 nieuwe zwarte gordels: De Nil Lana (15 jaar), Van Vreckem Jolien (18 jaar), De Geest Bono (19 jaar), Vander Putten Gwendolyn (21 jaar) en Van Den Brempt Jari (15 jaar).  Op het Provinciaal kampioenschap (dat ze zelf organiseerden), het Vlaams, Belgisch en op tal van internationale tornooien behaalde de club maar liefst meer dan 100 podiumplaatsen. Aan de sfeer in de club werd ook verder gewerkt zo werd voor de 3de  maal het clubweekend georganiseerd in Mechelen met 103 deelnemers.  

Volgend seizoen staat heel wat op het programma. Begin september zullen Lana en Jari samen met de Vlaamse geselecteerden van de karatebond deelnemen aan de Lion Cup in Luxemburg. Hierbij kunnen ze punten verdienen om deel te nemen aan het EK/WK, om zo (wie weet) door te stoten naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Want karate is vorig jaar uitgeroepen als nieuwe sport aan de OS 2020. De club zal ook in september deel nemen aan de autoloze zondag in Ninove door een demonstratie training te geven. Het clubweekend zal ook in september doorgaan in Leuven. Alle voorbereidingen zal al reeds gemaakt.

Praktisch

Bij Kachi kan 5 maal in de week getraind worden, zowel in Ninove als in Geraardsbergen. Competitief of reactief, iedereen is welkom in de club vanaf 4 jaar. Alle info kan men vinden via de websitewww.karateclubkachi.be. Indien meer info over de club, dit kan alle tijde via  jurgen.de.nil@telenet.be  of 0474/88.25.58

(Sophie Richez)