Geraardsbergen: Tessa Ickx en Marjolein Van De Sompel winnen smartphone en tablet

overhandiging toestellen.JPG

Geraardsbergen, 08/08/2017 –  Gisteren werden de smartphone en tablet overhandigd aan de winnaars die begin juni 2017 deelnamen aan een wedstrijd ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe website van stad Geraardsbergen.

De nieuwe website is gemaakt volgens het responsive webdesign: een benadering van webdesign waarbij gestreefd wordt naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten. Op die manier toont de website altijd de meest overzichtelijke manier op eender welke grootte van scherm. We vonden het dus maar passend om de zichtbaarheid van de website op de nieuwste kleinere schermen te promoten.

De winnaressen Tessa Ickx en Marjolein Van De Sompel (voor de gelegenheid op de ligstoelen) beantwoordden alle vragen juist, alsook de schiftingsvraag en werden door het schepencollege uitgenodigd bij de nieuwe ligstoelen op de Kaai, voor de plechtige overhandiging van de kleinoden.

De website van Geraardsbergen:  www.geraardsbergen.be