Wijndomein “Pres De Gand” brengt eerste wijnen op de markt

IMG_3749 (1)

Herzele/Oosterzele/Merelbeke: “Pres De Gand” heeft zijn wijngaarden in Borsbeke en Merelbeke. De proefwijngaard en het magazijn van deze nieuwe Belgische wijnbouwer bevinden zich in Oosterzele.

De proefwijngaard startte in een privéwoning in Oosterzele, maar al snel volgde een 0.5 Ha wijngaard in Merelbeke en sinds 3 jaar is er de grote wijngaard in Borsbeke.

IMG_3380

“Na jaren van voorbereidingen en stelselmatig uitbreiden is Wijndomein Pres De Gand klaar om met een witte en rosé wijn op de markt te komen, later dit jaar volgt nog een rode Cabernet wijn welke ze iets langer laten rijpen”, legt wijnbouwer Rudy De Vos uit.

“Het wijndomein heeft eveneens ingezet op de druiven Chardonnay, Pinot Noir en Pinor Meunier om schuimwijnen te produceren.  De eerste flessen schuimwijn zullen op het einde van 2018 beschikbaar komen daar de wijnboer ze minimaal 12 maanden sur latte willen geven.”

IMG_3750 (1)

Geïnteresseerden kunnen meer info vinden via www.wijndomein-pres-de-gand.be of via het mailadres info@wijndomein-pres-de-gand.be vragen stellen.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X