Foorkramers komen aan in Zottegem, autobusstation verhuist maandag al

pdv_sinksenkermis-5

Zottegem, 12/08/2017 — Zoals gewoonlijk zal de kermis van 19 tot 22 augustus in het
Zottegemse stadscentrum ook gepaard met een aantal speciale verkeersmaatregelen, waarvan sommige reeds vanaf maandag 14 of woensdag 16 augustus van toepassing zijn. (C.C.)

pdv_sinksenkermis-2c

Foorkramers nemen het stadscentrum in: Naar aanleiding van de aankomst van de foorkramers en met het oog op de aanwijzing van hun standplaatsen en de inrichting van de kermis in het stadscentrum zal er reeds vanaf maandag 14 augustus om 0.00 uur een parkeerverbod ingaan op het plein aan de standplaatsen van de lijnbussen in de Van Aelbrouckstraat en op de tegenovergelegen parkeerplaatsen op de rijweg tussen de Kleine Nieuwstraat en Kazernstraat. Ook zal er vanaf woensdagmorgen 16 augustus om 6 uur tot donderdagmorgen 17 augustus om 6 uur alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn in het gedeelte van de Godveerdegemstraat tussen het kruispunt met de Broeder Mareslaan en de spoorwegbrug alsook in de L. Roelsstraat, Van Aelbrouckstraat, Kazernstraat en Musselystraat. Op woensdag 16 augustus zal er om 11 uur een parkeerverbod ingaan op de parking aan het Kasteel van Egmont (kant D. Van Den Bosschestraat) en vanaf 16 uur zal er dan ook niet meer mogen geparkeerd worden in de Heldenlaan (middenberm +rijbanen). In de Kasteelstraat (volledig) en Graaf van Egmontstraat wordt van maandag 14 augustus om 0.00 uur tot woensdag 23 augustus om middernacht het eenrichtingsverkeer opgeheven en verkeer in beide richtingen toegelaten. Om dit vlot te laten verlopen, zal er tegelijk een parkeerverbod gelden in het benedengedeelte van de Kasteelstraat (vanaf de Neerhofstraat) en de Graaf van Egmontstraat. In de Stationsstraat zal er niet mogen geparkeerd worden van zaterdag 19 augustus om 16 uur tot dinsdag 22 augustus om middernacht.

pdv_kermis-nieuwe-plaats

Autobusstation in Broeder Mareslaan: Om plaats te maken voor kermisattracties verhuist het autobusstation aan de Van Aelbrouckstraat al van maandagmorgen 14 augustus om 0.00 uur tot woensdag 23 augustus om middernacht naar de achterkant van het (trein)station waar voor de bussen standplaatsen en haltes zullen voorzien worden in de Broeder Mareslaan langs de kant van de basisschool Graaf van Egmont. Daarom zal daar in het gedeelte van deze straat tussen de Lyceumstraat en Ooststraat voor andere voertuigen langs weerszijden een parkeerverbod gelden. Tevens zal er  eenrichtingsverkeer van toepassing zijn in het gedeelte van de Broeder Mareslaan tussen de Lyceumstraat en Grotenbergestraat (alleen toegelaten richting Grotenbergestraat) en in het gedeelte van de Welzijnstraat tussen de Lyceumstraat en Grotenbergestraat (richting Ooststraat / Grotenbergestraat). (C.C.)

X