Antwerpen kent geen geheimen meer voor KVG Oosterzele

P1030995 (2)

Oosterzele, 12/07/2017 – KVG Oosterzele organiseerde voor haar leden en sympathisanten een uitstap naar Antwerpen. (R 17)

Iedereen heeft genoten van deze trip. De goedgeluimde deelnemers kregen bij de aankomst aan het Museum aan de Stroom, het MAS, een hartelijke ontvangst. In café ‘Storm’ werden er koffie en  koffiekoeken geserveerd. Iedereen was het eens, het bezoek aan het MAS (10 verdiepingen) was ronduit schitterend. Op de tiende verdieping krijgt men een prachtig panorama van de stad en omgeving. Rechtover het MAS, in restaurant ‘MON’, werd een lunch geserveerd. Het bezoek aan het Modemuseum gooide hoge ogen. Twee gidsen leidden de geïnteresseerde groep rond. De deelnemers kregen nadien ruim de tijd om te wandelen, te shoppen, een gezellig terrasje mee te pikken. De trip naar Antwerpen bezorgde de leden en de sympathisanten een heel goed gevoel. De uitstap naar Antwerpen, die perfect georganiseerd werd door het KVG – bestuur, werd afgerond met een verzorgd broodmaal in het restaurant ‘Het Kookpotje’ in Sint-Niklaas.

                                                                                                                                                                    Reporter 17, foto’s KVG.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X