Gijzel Kirmesse: kids feesten mee

DDL gijzenzele kinder plezier (2)

Gijzenzele, 17 augustus 2017. Dankzij het platform van Gijzenzeelse verenigingen en de Gezinsbond zullen de kinderen zich op zondag 27 augustus vanaf 12 u tijdens ‘Gijzel Kirmesse’ aardig kunnen uitleven in het mega springkasteel en ze kunnen ook hun snoetjes laten schminken. (R 17, foto’s DDL).

Verder zijn er leuke activiteiten voor de kids. Vanaf 14 u gaan de kids zich kunnen vergapen aan de reuzen uit Landskouter, Scheldewindeke en Moortsele die door de feestzone laveren. Om 15 u worden de kinderen én hun ouders, grootouders,…verder verwend met het optreden van clown Bobo. Hij brengt een heus spektakel. Clown Bobo is een vrolijke grappenmaker en een goochelende august die het publiek in Gijzenzele zal boeien. Hij heeft een uitgesproken gevoel voor humor. Een clown die magie brengt met een komisch tintje. De prachtige show van Bobo zullen de oogjes van je koters nogal eens doen blinken. Dat gaan de kids ook graag lezen, vanaf 12 u tot 18 u is er doorlopend lekker hoeve-ijs van de Vierhoekhoeve op het dorpsplein te verkrijgen. Van 12 u tot 18 u kunnen de kinderen en hun ouders ook komen snuffelen op de rommelmarkt, die al voor 21 ste keer wordt georganiseerd door de Gezinsbond Gijzenzele. Wie weet ontdekken de jonge curieuzeneuzen leuk speelgoed op de rommelmarkt of in de garages.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Reporter 17, foto’s DDL