Nieuw sanitair voor GBS De Zonnevlier in Vlierzele

unnamed

Sint-Lievens-Houtem, 23/08/2017 –  Schepen van openbare werken Tim De Knijf is een tevreden schepen… want zegt hij : “onze technische dienst heeft in eigen regie een volledig renovatie gerealiseerd van het sanitair in de gemeentelijke school De Zonnevlier in Vlierzele”

De renovatie was echt nodig, de volledig verouderde en versleten toiletten werd afgebroken. Er werd een nieuwe  wandbekleding aangebracht en er wordt nog een scheiding geplaatst tussen het gedeelte voor de meisjes en jongens. Er komen hangtoiletten en wasbakjes. Alles wordt ook nog eens in een aangenaam kleurtje verf geplaatst zodat tegen het nieuwe schooljaar het sanitair gedeelte netjes en hygi ënisch staat. Schepen Tim De Knijf is fier op zijn technische ploeg en steekt dat niet onder stoelen of banken.

(Herman De Knijf – foto’s L.A.M.P)
X