Parochiale feestdagen brengen dorpsgenoten Vlierzele samen

unnamed (5)

Sint-Lievens-Houtem, 23/08/2017 – Pastoor  Johan Van Den Eeckhout is zelf niet vies om een handje toe te steken. Een dag na de parochiale feesten is het uiteraard algemene poetsdag.  Wij zijn tevreden zegt de pastoor want  “parochiale feestdagen ” brengen de mensen van ons klein dorp Vlierzele samen om gezellig te feesten en om de vriendschapsbanden te onderhouden.

Bovendien moet er ook een centje in kas komen. Zoals je kan zien werd de ‘Parochiale Kring’  grondig gerestaureerd door aannemer Monument Van De Kerckhove, en met financi ële steun van de gemeente Sint-Lievens-Houtem en ook van de Vzw-Parochiale werken. Ook de zolder en dak werden volledig heringericht. Zoals vaak in Vlaanderen kan onze vzw rekenen op hulpvaardige handen en dat wordt in deze drukke tijden meer en meer zeldzaam.

(Herman De Knijf – foto’s L.A.M.P)

X