KVG Oosterzele relaxt in Koksijde

unnamed6

Oosterzele, 24 augustus 2017. Dankzij KVG Oosterzele kan je op vrijdag 1 september een dag aan zee in Koksijde beleven. De kuststad is een bestemming voor alle seizoenen. Je vindt er een mooi aanbod (R 17, foto L.A.M.P.)

Koksijde is een populaire badplaats. In de zomermaanden gonst het van de bedrijvigheid op het strand, de zeedijk, en de vele winkels en restaurants. Er valt veel te ontdekken. Koksijde is meer dan zon, zee en strand. Koksijde is ook bloemenbadplaats, natuur, folklore en kunst. De stad is trots op zijn hoogste duin van Belgi ë, de 33 meter hoge ‘Blekker’, het Paul Delvaux- museum, het Abdijmuseum,… Schrijf snel in.

Een greep uit het programma: om 8 u 20 vertrekt de bus aan De Beweging (Gijzenzele), om 8 u 30 aan sporthal De Kluize (Scheldewindeke). Je bezoekt het Opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. In Restaurant Resto Real (12 u 30)   worden soep, koolvisfilet met kervelsaus en spekjes, broccoli, puree, of kalkoenrollade met champignonsaus, salade, tomaat, frietjes geserveerd (aan u de keuze). Er wordt afgerond met een in huis bereide chocolademousse met boterkaramel. Na de lunch ben je vrij om te shoppen, te zonnebaden, de bezienswaardigheden in de stad te verkennen. De dagtrip wordt afgesloten met een broodmaal in de cafetaria Bossaert in Reninge.

Deelnemen kost 50 euro, leden met een beperking betalen 40 euro. Inschrijven bij de bestuursleden, Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98,  juliette.meuleman@telenet.be, Hubert & Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91,  hubert.vandesype@gordianus.com.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Reporter 17 (foto L.A.M.P)
X