Leon Geers en Mariette Van Den Mergele vierden diamanten (!) bruiloft

Naamloos-1

Merelbeke, 27/08/2017 –  Leon Geers en Mariette Van Den Mergele huwden op 14 augustus 1957. (DDL)

DDL merelbeke diamanten br Geers-Van Den Mergele (2)

Ze maakten kennis op een driekoningenfeest bij vrienden. Ze hebben drie kinderen Lieve, Peter en Veerle, die samen zorgden voor zes kleinkinderen en een achterkleinkind. Leon begon als arbeider in de bouw en klom op tot werfleider. Hij eindigde zijn professionele carrière als productietoezichter. In zijn vrije tijd kon je hem vinden in de groentetuin, nu doet hij enkel de bloementuin. Mariette nam de taak van huisvrouw op zich, samen gaan ze met regelmaat wandelen. Tussen de taken door gaf ze nog catechese en deed ze vrijwillige ziekenoppas bij ziekenzorg.

(Danny De Lobelle)