Fotograaf in wording dankzij cultuurkamp in Zottegem

0.jpg

Zottegem, 28/08/2017 –  21 jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen dankzij het Zottegemse fotografiekamp “Shoot it!” aan de slag als semifotograaf. Hun foto’s  zijn nog tot en met 15 september te bezichtigen in de bibliotheek tijdens de openingsuren.

“Tijdens deze workshop fotografie kwam er veel aan bod”, aldus initiatiefneemster Hellen Volckaert van stad Zottegem. “Zo leerden ze naast de technische aspecten (diafragma, sluitertijd, ISO, scherptediepte, brandpuntsafstand,…) van fotografie om te werken met allerlei soorten camera’s: digitale, reflex, tablet, smartfone, go-pro, instax, Naast foto’s trekken werd aandacht besteed aan  het bewerken van de foto’s met photoshop, lightroom, instagram,… om daarna te kijken hoe je  met kleuren en compositie omgaat.”

IMG_2064

Werken tentoongesteld in Bibliotheek Zottegem  

Op vrijdag 18 augustus werden alle deelnemers en hun ouders uitgenodigd op de opening van de tentoonstelling in de bib met een drankje en een hapje. Je kan de foto’s nog tot 15 september gaan bekijken.