VIDEO: 4e editie van Jah’Amor!

JP9_5779

Oosterzele, 31/08/2017 – Jah’Amor, dit jaar op zaterdag 9 september, is het gezellige low-budget mini-festivalletje dat zijn oorsprong vindt in het tragisch overlijden van de 20-jarige Jeroen Van Steendam in juni 2012. Om de herinnering aan Jeroen op een heel eigen manier levend te houden, richtten de familie en vrienden van Jeroen samen de vzw Jah’Amor op. Het gelijknamige festival staat voor gezelligheid, vriendschap en genieten in een ‘pure & basic way’ en gaat door in een eigen ontworpen sfeervolle setting op de weide achter Jeroens ouderlijke woonst.

Onder de slogan ‘Omarm het leven en maak van elke dag een feest’ wil Jah’Amor door de muziekkeuze en inrichting van de festivalweide Jeroens stempel op het evenement drukken en de bezoekers een stukje van zijn positieve vibes meegeven. De line-up is alvast veelbelovend.

Zo was het vorig jaar…  

 

De muzikale reis wordt ingezet door de Gentse band ONs die puur, eerlijk en hartverwarmend muziek brengen, gevolgd door de mix van funk, blues, reggae en ska van Vagabundos, een unieke familie van ongeziene talenten, via Sara Lugo, een fascinerende vrouw uit München met Puerto Ricaanse roots die een mix van reggae & soul brengt en iedereen weet te verrassen met haar krachtige en tegelijkertijd lieflijke stem. Deze muzikale parels worden afgewisseld met de al even dynamische djsets Perle Noir, Pirates Crew Soundsystem, Djamor, Trumpbeat, Jan Van Kampen en Gewelt. Een bijzonder boeiende muzikale reis doorheen een mooi en sfeervol ingericht kader.

Al dit moois wordt gekoppeld aan een sociaal engagement : de opbrengst van het festival wordt opnieuw gedeeld met vzw Habbekrats, een jeugddienst die zich op een eigen en heel mooie manier richt tot jongeren uit randgroepen en die Jah’Amor nauw aan het hart ligt.

In 2016 kon Jah’Amor een mooie steun van 8.000 EUR aan Habbekrats te schenken. Zij hopen dit jaar minstens even goed te kunnen doen. Tickets zijn online verkrijgbaar via jahamor.be/Tickets.html. Inkom bedraagt 10 EUR (+ camping = 11 EUR). Dit jaar opent Jah’Amor de deuren vanaf 16.00. www.jahamor.be

https://www.facebook.com/JahAmorfestival/