C-Jules heropent: chef Julie Baekelandt wil grootmoeders keuken met verstomming slaan

C-Jules_Julie in actie

Zottegem, 05/09/2017 –  Julie Baekelandt opent op 7 september 2017 opnieuw de deuren van haar restaurant C-Jules.  Met dezelfde goesting. Met een nieuw menu. En vooral met een heel gewaagd doel:  grootmoeders keuken met verstomming slaan.  

De Lady Chef of the Year 2016 keert helemaal terug naar haar roots en geeft moderne klassiekers een sleutelrol in haar menu. Zij krijgen het gezelschap van vernieuwende gerechten waarbij lokale producenten in de schijnwerpers staan. Zo zal Julie in september nauw samenwerken met  Hoeve ’t Alkeveld  in Zottegem en  Brouwerij De Ryck  in Herzele. Verder is elke gang voorzien van aangepaste bieren, wijnen of non-alcoholische sapjes. Zorgvuldig geproefd en goedgekeurd door gastheer en sommelier Jan De Vuyst, dat spreekt voor zich.

Proeven?

Vanaf 7 september ontvangen Julie en Jan weer fijnproevers in C-Jules: Markt 15, 9620 Zottegem – elke donderdagavond tot en met zondagmiddag.

Bekijk de nieuwe menu en reserveer:  www.c-jules.be.

C-Jules_logo

 

X