Olsa Brakel start met scoreloos gelijkspel

dsc_0758.jpg

Brakel, 05/09/2017 – Voor de seizoen opener kon trainer Huysveld beschikken over zijn volledige kern. (R18)

Beide ploegen hielden de zaak achterin goed gesloten. In de eerste twintig minuten viel er niets te noteren. Halfweg de eerste periode dan toch eens een kans die naam waardig. Bezoeker Badi probeerde het met een schot over de grond, thuisdoelman Otte kende geen probleem. Brakel schoot wakker. Met een verre pass bereikte Knipping De Lange die zijn kopbal net naast zag gaan. Op het halfuur bediende Hebbelinck Haezebroeck die van in de omgeving van de stip kon aanleggen, ook deze poging ging langs de verkeerde kant van de paal. Een paar minuten later kopte Delie op aangeven van Haezebroeck naast. Aan de overzijde besloot Badi voorlangs. In de slotminuten kwam OLSA goed weg. Knipping leed tegen de achterlijn balverlies, Miceli legde terug voor de inlopende Moyson die de paal trof. Net voor de rust verlengde Delie een voorzet van Haezebroeck met het hoofd pal in de handen van doelman Deweerdt. Tien minuten na de pauze pakte Knipping uit met een staalharde vrije trap, Deweerdt kon de bal maar net in corner duwen. Bij de daaropvolgende hoekschop toonde de bezoekende keeper opnieuw zijn kunnen toen hij een kopbal van Delie uit zijn doel ranselde. Bij de thuisploeg kwamen Achahbar en Cornelis in voor De Lange en Hebbelinck. Met nog goed een kwartier te spelen kreeg OLSA dè mogelijkheid om het laken naar zich toe te trekken. Achahbar kopte aan de tweede paal na voorzet van Cornelis de bal tegen een bezoekende verdediger, in de rebound trapte Haezebroeck het leder van dichtbij pal tegen doelman Deweerdt. Ook in de slotfase kreeg Brakel nog enkele mogelijkheden. Een kopbal van Achahbar was te zwak om Deweerdt te verontrusten en toen de even voordien ingevallen Dauchy een voorzet van Haezebroeck verlengde hield het bezoekende sluitstuk zijn netten schoon.

(Reporter 18)

X