No ël Van Havermaet Nöel en Magda Bekaert vieren gouden bruiloft

DDL merelbeke gouden bruiloft van havermaet noel en Bekaert magda (1)

Merelbeke, 05/09/2017 – Vorige week woensdag werden No ël Van Havermaet Nöel en Magda Bekaert ontvangen in de raadszaal in Merelbeke ter gelegenheid van hun gouden huwelijksverjaardag. (DDL)

Nöel en Magda huwden op 23 augustus te Melle en hebben een zoon Ward en een dochter Stevie. Zij zorgden voor twee kleinkinderen. Nöel werkte eerst als arbeider in de Sidac en later bij Ilvo Lemberge als wetenschappelijk onderzoeker landbouw. Zijn passie is doedelzak spelen en het degusteren van whisky. Magda was naaister in een atelier nadien als arbeidster bij Ilvo Lemberge. Beiden werken graag in de tuin gaan regelmatig uitwaaien in Middelkerke.

DDL merelbeke gouden bruiloft van havermaet noel en Bekaert magda (2)

(Danny De Lobelle)

X