Fotoreportage: Dreamz Festival Geraardsbergen

21443166_10212154537571449_1023804565_n

Geraardsbergen, 09/09/2017 – De eerste editie van dreamz festival te Geraardsbergen op het terrein van “van isra ël” was meteen een shot in de roos. Op deze eerste editie konden om en bij de 1500 festivalgangers genieten van 28 dj’s verspreid over 2 podiums van onder meer beatsgotmixed en insomnia nights. (PV)

Het festival werd georganiseerd door het nieuwe evenementenbureau dream projects van Manu De Backer en collega Sven Pieters. Het concept met prachtige podia’s, opvallende decoratie, verschillende eetstandjes en een unieke vip waar sterrenschef steven van snick alle hapjes vers klaarmaakte lokte meteen heel wat positieve reacties op van aanwezigen en zelfs afwezigen. De organisatie spreekt van een geslaagde eerste editie mede dankzij alle medewerkers, familie en vrienden, waar praktisch geen klachten en incidenten gebeurd zijn en liet alvast verstaan dat de kans groot is dat een 2de editie ook volgend jaar zal plaatsvinden in Geraardsbergen.

(Foto’s Philippe Velghe Photography)