Gouden bruiloft van Gerard Merrie en Gyanna Meirsschaut

Naamloos-1

Oosterzele, 10/09/2017 – Gerard en Gyana huwden op 25 augustus 1967 in Oosterzele. (DDL)

0 (2)

Ze leerden elkaar kennen tijdens een cafébezoek in de café Caravelle. Ze hebben samen een zoon Wim en een dochter Kathleen. Zij zorgden op hun beurt voor vier kleinkinderen. Gerard was werkzaam als arbeider in een drukkerij en deed zowat alle werkzaamheden. Zijn vrije tijd vulde Gerard op in de tuin en daarnaast als duivenliefhebber. Hij won mooie prijzen in Quervain. Gyanna was naaister in het Cantaert-atelier. Ze zorgde ook voor de kinderen en kleinkinderen. Tussendoor maakte ze handwerkjes en naaide ze kleren voor het gezin en de kinderen.

(Danny De Lobelle)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X