Stijladvies van Showbizz Bart tijdens Dag van de Klant in Zottegem

Dag van de klant Zottegem (1).jpg

Zottegem, 11/09/2017 – De stad Zottegem organiseert samen met werkgeversorganisatie UNIZO de Dag van de Klant op zaterdag 30 september 2017.

Met de dag van de klant willen we het klantvriendelijk ondernemerschap en ons vernieuwd stadscentrum nog eens extra onder de aandacht brengen, licht schepen van Middenstand Lieselotte De Roover toe. Dit jaar geen traditionele Dag maar een groot feest met veel aandacht voor de zelfstandige detailhandel gepaard met heel wat animaties voor groot en klein. Vanaf 14 uur staan op de Markt het reizend speeltheater Kip van Troje, Het Klei Atelier, en een grimestand terwijl de ouders vanop een terrasje kunnen genieten van de muziekband Kleptomatics.

Showbizz Bart geeft stijladvies aan de bezoekers en in diverse klerenwinkels onder muzikale begeleiding van Die Verdammte Spielerei. De bezoekers mogen zich verder verwachten aan De Minireceptie van Aksident, waarbij ze van humor met stijl kunnen genieten. In de Stationsstraat 46 en op de Markt is er gratis ReuzeSpelPlezier met kaart- & bordspellen voor jong en oud.

Als kers op de taart ontvangt elke bezoeker een duurzame katoenen shoppingstas waarbij in één van de tassen een cadeaubon zit ter waarde van 250 euro te besteden bij de deelnemende handelszaken. E én bezoeker wordt dan Klant van de Dag.

Gratis parking

Om u op uw wenken te bedienen zijn de parkings aan de Sanitary, aan de Molenstraat, in de Nijverheidsstraat en in de Vestenstraat die dag gratis ter beschikking.

X