Nog enkele plaatsjes vrij bij badmintonclub Zoef in Sint-Lievens-Houtem

unnamed (15).jpg

Sint-Lievens-Houtem, 12/09/2017 – Vorige week verzamelden de leden van de Houtemse badmintonclub Zoef in  sporthal  De Fabriek voor de eerste training. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus nieuwe leden zijn welkom.

Na de zomerrust start een nieuw seizoen waarbij er wekelijks wordt gespeeld op donderdagavond van 19.30 u. tot 21.30 u. Badmintonclub Zoef is een recreatieve club waarbij de nadruk ligt  op ontspanning en gezelligheid, waarbij iedereen welkom is, ongeacht het spelniveau. Ook beginners zijn welkom; de club beschikt over een aantal spelers die nieuwelingen met veel plezier wegwijs maken in de spelregels.

De kostprijs om een volledig jaar te spelen, verzekering én een clubshirt inbegrepen, bedraagt 50 EUR. Maar de eerste keer is iedereen welkom om gratis kennis te maken met de leuke zaalsport. Meer info bij voorzitter Lieven De Naeyer op 0479/98 91 56 of via  zoefhoutem@hotmail.com.

X