Proficiat Richard en Monique, 60 jaar getrouwd!

2017 09 10 melle diamanten brl richard de bruycker en monique roegies (1)

Melle, 15/09/2017 –  Richard De Bruycker en Monique Roegies leerden elkaar kennen tijdens de kermis en huwden op 25 juli 1967 in Melle. (DDL)

2017 09 10 melle diamanten brl richard de bruycker en monique roegies (12)

Het koppel heeft een dochter Ann en 1 kleinkind. Het zijn geboren en getogen Mellenaars, waar ze zich inzetten voor het verenigingsleven. Richard was zelfstandige schrijnwerker en heeft tot vandaag interesse in de Melse politiek. Hij was OCMW-voorzitter en was lid  van heel wat verenigingen waaronder Cercle Melle en de middenstands- en ouderraad.  Monique  droeg haar steentje bij in de zaak en wijdde zich aan haar huishouden en de hulp aan de andere familieleden.

   (Danny De Lobelle)

X