Nieuwe lokale radio in Zwalm

AFFICHE 1.jpg

Zwalm, 15/09/2017 – Sedert geruime tijd is er terug een radio voor de Zwalmregio en de Vlaamse Ardennen, Radio SWAELM.

“In een tijdperk van mediatisering is elk communicatiemiddel van groot belang, zeker voor plattelandsgebieden”, licht Philip Willems van Radio SWAELM toe. “Nieuwe technologie moet hierbij tenvolle benut worden. Ook de sterk gewaarde krant De Beiaard maakte met groot succes een digitale ommezwaai naar online publicatie.”

“Radio Swaelm is een internetradio die je overal, maar dan wel degelijk overal kan ontvangen, op jouw PC, tablet, Smartphone, of nog beter op jouw internetradiotoestel. Het station richt zich in hoofdzaak op informatieverstrekking (nationaal en regionaal) en muziek, veel muziek. De muziekkeuze wordt op een subtiele manier samengesteld zodat alle genres aan bod komen en alle leeftijden aan hun trekken komen. De muziek wordt niet plat gepraat of tot vervelens toe onderbroken door publicitaire boodschappen. De radio is dus de perfecte gezel om je op een blije manier doorheen de dag en ook de nacht te loodsen, want er wordt voorzien in een 24 op 24 uur programmatie.”

“Je kan Radio SWAELM naar hartelust beluisteren via de radiospeler op de webstek www.radioswaelm.be of via TuneIn, Pure of SONOS. Wij hopen je vaak als luisteraar te mogen verwelkomen. Vergeet vooral niet jouw evenement te laten vermelden op Radio SWAELM — stuur ons eenvoudigweg een email: info@radioswaelm.be.”

AFFICHE 2