Kermis in ScheldeLode

DDL schelderode kermis 2

Schelderode, 15/09/2017 – Het kermisweekend gaat door op 24 en 25 september. Met als thema ‘Azi ë’

Han Coucke & Kapper Jurgen stellen het thema voor in de loods van bouwbedrijf Van Cauter.

Programma zondag 24 september

14-19u kinderanimatie

Chinese schminkstand,  Antieke paardenmolen,  Go-kart circuit,  Sumo worstelen,  Gaming Room,  Riksja rondrit door Schelde’l’ode,  Draken knutselen met Nicole,  Karaoke-wedstrijd en springkastelen. Speciale publiekswedstrijden met tal van Chinese prijzenkast: Wie wordt karaoke voice van Merelbeke ?? ( inschrijven via:    kapperJurgen@telenet.be) Kroepoekfetwedstrijd, rijst met stokjeswedstrijd of sumoworstelen.

Avondanimatie vanaf 19u

Chinese drakenshow, Grote Taiko drumshow, Chinese Lady on gu zeng,  JHalik Punjab Di BHANG LA groep uit India  (bekend van Belg i u m’s gotTalent),  Vuurshow, Wushu-demo (kungfu), Azian Sky dancers, Slangenvrouw, Thaise Massage salon zonder happy end ing.

vanaf 23u  ….

DJ Stefaan De Winter (Verdamte Spielerei)

 

Maandag 25 september

10u30

Achter den dienst met Leah Bien en DJ Stefaan OKRA-karaoke.

Vanaf 12u

wokken zonder stokken een Aziatisch buffet a volont é kaarten bij kapper Jurgen en slagerij Tom & Stijn.

(Danny De Lobelle)

DDL schelderode kermis 1

X