Op zoek naar Rechtvaardige Rechters tijdens ludieke wandeling

unnamed (6)

Wetteren, 17/09/2017 –  Tijdens een ludieke groepswandeling kan je meezoeken naar het gestolen doek “De Rechtvaardige rechters”. (HDK, foto’s LA.M.P.)

De toeristische stadsdiensten van Wetteren,hebben het  thema van de diefstal van het doek “De Rechtvaardige Rechters” zowat 70 jaar geleden,  aangegrepen om een groepswandeling te organiseren langs enkele belangrijke plaatsen waar mogelijk een link zou bestaan met de dief en de diefstal. Als wandelaar beleef je het thema geheel anders, want er komen ludieke momenten en historische figuren om de hoek kijken. Zo kom je plots oog in oog te staan met Ars éne Goedertier zelf, hij vertelt een mysterieus verhaal… De pastoor een goede vriend van Ars éne maakt het nog wat complexer en de huishoudster van Ars éne suggereert enkele intieme roddeltjes over haar baas… Leuk om dit alles te aanhoren en je moet de waarheid niet onderscheiden van de leugens…Het is zeker een aan te bevelen groepswandeling, die je kunt aanvragen via de toeristische dienst van de stad Wetteren. Culinair heeft de stad Wetteren ervoor gezorgd dat de bezoeker kan proeven van het Lam Godsstoofpotje maar van Wetterse vlaaien.

Contact opnemen met de toeristische dienst  kan je via deze link http://www.wetteren.be/productgroep/513/default.aspx?_vs=0_N&id=1813&pg=2047

(Herman De Knijf – foto’s L.A.M.P)
X